Молода Школа Відеоблоґу

Львівська організація світового альянсу YMCA разом зі студією "Дві Сімки" започатковує Молоду Школу Відеоблоґу, де львівські школярі зможуть навчитися основам роботи з відео: сценаріям, зйомкою, монтажем, творенням своїх каналів.

Для нас важливо, щоб підлітки мали можливість розповідати про свій погляд на світ, своє покоління, суспільство. А ще для нас важливо, щоб в Інтернеті було більше якісного україномовного наповнення. Бо без нього наші підлітки і далі залишатимуться у віртуальному "русском мірє".
Якщо знаєте школярів, для яких цікаво працювати з відео та почати професійно вести свій відеоблоґ - розкажіть їм про цю можливість!

У Львові створять Молоду Школу Відеоблоґу

Основна мета - популяризація української мови у YouTube.

Тут школярі зможуть розробити ідею свого каналу та його стилістику. Писати сценарії. Навчитись основам знімання (відео, звук, освітлення) та монтування.Створити свій YouTube-канал та дізнатись про можливості його промоції.

Упродовж навчання будуть проводитись зустрічі з українськими відеоблоґерами та творцями медіа-проектів. На завершення, Школа запускає YouTube-канали своїх учнів та дає перший поштовх для їх піару.

Вік учнів:14-17 років.

Тривалість навчання:1 березня - 12 травня

20 занять:щопонеділкатащочетвергаіз 16:00 по 18:00

Місце:YMCA Lviv (пл. Петрушевича, 3 офіс 308)

Внески за участь:700 грн за 2,5 місяці (це лише 35 грн за заняття).

Ці кошти будуть витрачені на чаювання та запрошення відеоблоґерів з інших міст України. При внеску за весь курс - 10% знижки.

Як потрапити до Школи Відеоблоґу?

1.зняти відео до 3 хв із розповіддю про себе та ідею свого майбутнього каналу.

2.відправити відео до 20 лютого 2018 р. на адресу ymca.lviv.ua@gmail.com.

До першого набору потраплять 20 учнів.Відповідь надійде 23 лютого на скриньку.

Чому це важливо:Українська культура має бути сучасною! У нас дуже мало україномовних YouTube-каналів, цікавих, якісних, корисних. Разом із професійними операторами, сценаристами, режисерами, ми створимо зразок відеоблоґів, який будуть наслідувати підлітки з усієї країни.

!!! Наші відеоблоґи ведуться українською мовою.

Організатори Школи:

YMCA Львів-львівська організація, яка є частиною світового альянсу YMCA , що нараховує близько 30 млн. членів у понад 130 країнах світу.

Студія звукозапису«Дві Сімки»- осередок створений для поширення та популяризації української мови у мережі Інтернет: україномовне озвучення,підтримка аудіо проектів та молодих музикантів.

Програма здійснюється за фінансової підтримки YMCA м. Орхус (Данія).

БІЛЬШЕ інформації у ПРИКРІПЛЕННЯХ.

Контакти:

www.facebook.com/youngvlogschool

www.facebook.com/ymcalviv

www.ymca-lviv.org

ymca.lviv.ua@gmail.com

+38 (068) 359-49-48

Кiлькiсть переглядiв: 556

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.