Правова грамотність від фахівця

Правова грамотність від фахівця

Доцент кафедри інформаційного та аналітичного забезпечення діяльності правоохоронних органів Львівського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент, майор поліції Ігор Андрійович Федчак активно взяв участь у підвищенні рівня обізнаності серед учнів старших класів щодо питань безпеки. Сьогодні він провів ряд зустрічей з учнями Ліцею №28 Львівської міської ради.
Основною метою цих зустрічей було обговорення питань безпеки в середовищі навчання та життя підлітків. Однією з основних тем було куріння електронних сигарет, яке стає все більш поширеним серед молоді. Доцент Федчак звернув особливу увагу на порушення законодавства та відповідальність батьків за правопорушення учнів.
Окрім цього, учні виявили інтерес до можливостей отримання вищої освіти у сфері правоохоронних органів. Доцент поділився інформацією про Львівський державний університет внутрішніх справ, наголосивши на різноманітних професійних напрямках та перевагах навчання в цьому вищому навчальному закладі.
Такі зустрічі, безперечно, підвищують рівень правової грамотності учнів.
Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.